Имоти без посредник
Преглед на обява
Вила
Вила
Вила
Вила
Вила
Линк към офертата:
Сподели обявата във Facebook

Сподели обявата в Twitter Сподели обявата в Twitter

Вила

населено място: Иново


област: Видин

Въведена на: 08.06.2018 г.
Последна актуализация: 08.06.2018 г.

Тип: Продава
Цена: 30,000 €
Квадратура: 64.00 кв.м.
Строителство: тухла
Етаж: 0
Отопление: -
Телефон: Няма
Парцелът е с излаз на две улици, вода, електричество, собствен водоизточник /помпа/ и със следните постройки - Вила /масивна жилищна сграда, със застроена площ от 64 кв. м./, лятна кухня с мазе и работилница /масивна сграда, с обща застроена площ от 35 кв. м./, две селскостопански постройки /едната е масивна със застроена площ от 70 кв. м., другата е паянтова с площ около 40 кв. м./ и гараж /застроена площ от 18 кв. м./.

Вилата е построена е средата на 80-те години, с южно изложение, на два етажа и таван, с вътрешни стълби и големи тераси на всеки с красива гледка към околните поляни. Вид строителство: тухла и бетон; вътрешно разпределение: първи етаж: кухня, баня, тоалетна, хол, тераса по цялата дължина; втори етаж: две спални, тераса по цялата дължина и таван: удобен за склад, или да се оформят две стаи със скосени тавани, тераса. Помещенията на двата етажа са завършени със стени: гипсова шпакловка, тапети; подове: дюшеме, паркет и теракот; дървени дограми с външни дървени капаци.

Яхър - масивната селскостопанска постройка се състои от две помещения /за работилници или за съхранение на растителна и животинска продукция и отглеждане на животни/, два големи навеса /единия от които е висок с възможност за съхранение на селскостопанска техника/, втори етаж за фураж и мазе с външен вход.

Парцела е с площ от 1322 кв. м., разполага с просторен двор с овощни дръвчета /ябълки, круши, кайсии, праскови, дюли, орехи, лешник, черници, дрен/, градина, лозе, асми, навес с огнище, външна тоалетна. Работилницата разполага с техника: абрихт, циркуляр, ярмомелка, струг и др.

Телефон за връзка: +359888703136

 

ПОСЛЕДНИ ОБЯВИ