Имоти без посредник
Преглед на обява
Парцел
Парцел
Парцел
Парцел
Линк към офертата:
Сподели обявата във Facebook

Сподели обявата в Twitter Сподели обявата в Twitter

Парцел

населено място: Вакарел


област: София


адрес: Костадинкино-Брънковци

Въведена на: 20.01.2011 г.
Последна актуализация: 20.01.2011 г.

Тип: Продава
Цена: 2,600 €
Квадратура: 1000.00 кв.м.
Строителство:
Етаж: 0
Отопление: -
Телефон: Няма
Продавам земя и ливади 10 дка с различни размери: 0т 1дка имот до 6 дка цял имот в землището на Село Вакарел- махала Брънковци, 5-та-категория и нагоре. на 25 км от София на 1, 5 км от магистрала Тракия-отбивката за Вакарел и с лице на път, в близост до ж.п линията Вакарел-Чукурово,  до регулация, до къщи, в екологично чист район. Има много изкуппени земи за вилно и жилищно строителство от и от чужденци. Автентичен район с автентични къщи. Възможност за укрупняване и преотреждане за строителство. Подходящи за жилищно строителство, вилно селище,   селски туризъм,  бизнес-складове, логистика, цех за преработка на дървесина или билки. Екологично производствона мед, гъби, билки. 
Земите могат да ползват финансиране по европийски програми за развитие на селските райони, както и за подпомагане на развитие не неселскостопански дейности в земеделски и високопланински региони.
Селото ще бъде в близост до транспортната връзка, която ще свързва европейските транспортни коридори  Е-79 и Е-80 .С пари от европейските фондове ще бъде построена автомагистрала Рила, която ще започва от Дупница, през Боровец, Самоков, Габра, Костадинкино и Вакарел, и ще съединява магистралите Тракия и Струма.
Цена 0т 5 лева/кв.м

Телефон за връзка: 0878534343

 

ПОСЛЕДНИ ОБЯВИ